GP Brod

Na granici uhapšeno lice po potjernici

  • 18.12.2018. 12:56

Pripadnici Granične policije Brod uhapsili su danas državljanina BiH čiji su incijali I.S. /22/, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

Uhapšeni je kontrolisan prilikom ulaska u BiH na graničnom prelazu Brod i biće predat nadležnom organu, saopšteno je iz Granične policije. 

Na prelazu Orašje juče je uhapšeno lice čiji su incijali M.J. /32/ jer je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog ugrožavanja bezbjednosti. 

Navedeno lice predato je službenicima Policijske uprave Bijeljina. 

Pripadnici Granične policije uhapsili su na Aerodromu Sarajevo državljanina BiH i Srbije čiji su inicijali M.C. /26/, nakon što je utvrđeno da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu za njim zbog nasilničkog ponašanja.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    ''Народ прича (Р)