В.д. директора Службеног гласника

Лукић: У судници Суда БиХ постоје двије стране - правна и политичка

  • Извор: АТВ
  • 28.08.2024. 15:43

Милош Лукић, вршилац дужности директора Службеног гласника Републике Српске, рекао је након рочишта у Суду БиХ да у судници овог суда постоји само једна правна страна, а друга страна је политичка.

"Правна страна је ова са које ми сједимо, то су наши адвокати, а са друге стране смо поново имали тужилачки тим који поново није био дорастао задатку. Видјели смо да је тужилац поновио два питања које је свједоку поставио адвокат Бубић, што довољно говори о њиховој стручности. И данас је поново разоткривено да иза намјере Тужилаштва стоји политика која је усмјерена против Републике Српске и у овом случају против предсједника Републике Српке који по Уставу оличава национално и народно јединство. Очигледно је да то некоме смета.  У другом сегменту лично против Милорада Додика као носиоца највеће подршке народа", рекао је Лукић новинарима.

Он је рекао да ће предложити да тим одбране Тужилаштву испостави рачун на крају овог процеса.

"С обзиром на све правне лекције које су им очитали у овом предмету, које нису мале и које сигурно у правној пракси много коштају", закључио је Лукић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)