Делегат у Клубу Срба у ПД ПС БиХ

Ковачевић: Мали Дино хоће да буде већи Изетбеговић од Бакира

  • Извор: Агенције
  • 06.08.2024. 14:44

Делегат у Клубу Срба у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић изјавио је да "мали Дино хоће да буде већи Изетбеговић од Бакира".

"А представљао се као човјек дијалога и будућности", објавио је Ковачевић на друштвеној мрежи "Икс", реагујући на изјаву министра иностраних послова у Савјету министара Елмедина Конаковића да кад год потпредсједнику Владе Србије и сенатору Републике Српске Александру Вулину буде требао његов потпис за улазак у БиХ, неће га добити.

Ковачевић је нагласио да онај који хоће, умјесто у складу са Уставом, да одлуке доноси сам, на крају ће сам платити и цех.

"Само полако", поручио је Ковачевић, који је портпарол СНСД-а.

Шкипина: Вулин ће увијек долазити у Српску, позивам га да буде кум славе општине Пале

Шкипина: Вулин ће увијек долазити у Српску, позивам га да буде кум славе општине Пале

Потпредсједник Владе Србије Александар Вулин спријечен је јуче да присуствује обиљежавању 83 године од злочина над Србима у Пребиловцима, јер власти на нивоу БиХ нису одобриле прелет авиона преко БиХ.

Министарство спољних послова Србије упутило је ноту Министарству иностраних послова у Савјету министара, изражавајући незадовољство због спречавања Вулина да посјети Пребиловце. У протестној ноти је наглашено да та одлука несумњиво представља кршење добросусједске дипломатске праксе.

Међутим, Вулин је јутрос, ипак, стигао у Пребиловце и присуствовао обиљежавању овог злочина над српским народом.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1994 (16+)

    ''Серија: 1994 (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм