ATV

"Tako se ponaša čovjek koji ima krizu identiteta"

Košarac: Histerija Kristijana Šmita svakim danom sve veća!

 • 19.09.2023. 21:31

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac ocijenio je da je histerija Kristijana Šmita svakim danom sve veća i dodao da se tako ponaša čovjek koji ima krizu identiteta.

"Ko je on? Niti visoki predstavnik, ni diplomata, čak ni turista, jer su nam oni dobrodošli. Jednostavno, nepoželjan gost koji nelegalno boravi u zemlji. Šmit provocira, laže, histeriše...", napisao je Košarac na "Instagramu".

On je naveo da ni to Šmitu nije dovoljno, "pa je bez imalo stida počeo da vrijeđa".

"Čak se i ne trudi da prikrije svoje loše namjere prema Srpskoj i srpskom narodu. Mržnja naprosto isijava iz njega", dodao je Košarac.

On je naveo da Šmit koristi uličarski rječnik i najprimitivnije uvrede, od kojih se grozi svaki pristojan čovjek.

"I onda priča o svom diplomatskom integritetu?! Kakva li je to paralelna stvarnost u njegovoj glavi? Osim legitimiteta i elementarne pristojnosti, njemu je očito potrebna stručna pomoć, dijagnoza i terapija", smatra Košarac.

Kristijan Šmit izjavio je da su političari u BiH "očigledno izgubili nit" i ocijenio da je stanje, zbog osporavanja njegovog diplomatskog statusa, "kao da majmuni nastupaju u cirkusu".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Lovački saveti

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:50 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:00 Serija: Veličanstveni vijek: Kosem (12+)

  Trideset sedam godina od smrti Sulejmana Veličanstvenog započinje zapanjujuća priča o vladarici Osmanskog Carstva Mahpeyker Kösem Sultan.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina