Reakcija na posljednji izvještaj Bećirovića

Košarac: Tzv. međunarodni Institut "Ifimes" igračka u rukama Zijada Bećirovića i Stipe Mesića

  • Извор: АТВ
  • 14.09.2022. 12:58

- Takozvani međunarodni institut "Ifimes", a u stvari igračka u rukama Zijada Bećirovića i Stipe Mesića, najpoznatiji je upravo po analizama u stilu "što je babi milo, to joj se i snilo."- rekao je danas Staša Košarac, ministar trgovine u Savjetu ministara BiH reagujući na posljednji izvještaje Bećirovića.

- Dovoljno je pročitati njihove "analize" unazad nekoliko godina, pa uvidjeti o kakvom impresivnom skupu promašaja i gluposti se rade. Takođe, potpuno je jasno da se izvještaji IFIMES-a naručuju i plaćaju. Čitajući ovaj posljednji jasno je ko je izvještaj platio i čiji "ekonomski program" se hvali - dodaje Košarac.

- Pominjati Trivićevu i Radovića kao ljude koji su ponudili ekonomski program može samo neko ko u Republici Srpskoj ne boravi. Njih dvoje su uspješno javnost zatrpali audio i video snimcima, spletkama i skandalima protiv onih u opoziciji s kojima nisu u dobrim odnosima, a sad se bave ovještalim frazama i junačenjem o svojoj popularnosti. Ako su ekonomski program fraze tip živjećeš bolje i obećavanje stvari bez ijednog argumenta kako, onda oni zaista imaju ekonomski program", kaže Košarac.

On ističe da su za podršku naroda potrebne jasne politike, konkretna rješenja i provjereni kadrovi.

- Radović i Trivićeva umjesto toga nude izvještaje Zijada Bećirovića, podršku Šmita, Ahmetovića i njima sličnih. Misle da im je uporno blaćenje SNSD-a i srpskog rukovodstva dovoljno za vlast. 2. oktobra vidjeće stvarne rezultate i analizu srpskog naroda, a ne Zijada Bećirovića", zaključuje Košarac.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.