Министар у Савјету министара БиХ

Кошарац: Српска конструктиван партнер европском путу

  • Извор: АТВ
  • 23.01.2024. 11:12

Замјеник предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац истакао је данас у Сарајеву да је Република Српска конструктиван партнер европском путу БиХ.

Кошарац је на платформи "Икс" објавио видео свечаног дочека предсједника Европске комисије Урсуле фон дер Лајен и премијера Хрватске и Холандије Андреја Пленковића и Марка Рутеа у згради Парламентарне скупштине БиХ.

У Сарајеву је одржан састанак делегација Савјета министара, коју предводи предсједавајућа Борјана Кришто, те ЕУ, коју предводи Фон дер Лајенова. У делегацији Савјета министара је и замјеник предсједавајуће и министар одбране Зукан Хелез, као и министар иностраних послова Елмедин Конаковић.

Потом је предвиђен састанак делегације из ЕУ са члановима Заједничког колегијума оба дома Парламентарне скупштине БиХ, те конференција за новинаре.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм