Министар спољних послова

Ко у Америци Конаковићу даје информације о санкцијама Српској?

  • Извор: АТВ
  • 28.07.2024. 12:18

Министар спољних послова у Савјету министара БиХ Елмедин Конаковић одржао је данас конференцију за медије коју је, као по обичају, искористио да пљује по Републици Српској, њеној власти али, такође, и да упути нове пријетње Српској и њеном руководству.

Конаковић се данас, када испраћамо седмицу у којој је Америчка амбасада даноноћно задирала у унутрашња питања Српске, њено финансирање и дугове пласирајући лажне информације и покушавајући да узнемири грађане Српске, похвалио својим боравком у Америци али и ''информацијама'' до којих је дошао током ове посјете.

"Имам информације да ће санкције бити још оштрије ако се настави сецесионистичка политика из Републике Српске. Долазим из САД-а и понављам, републиканци могу само појачати санкције. Позивам Додика да му буде важнији интерес српског народа од интереса руског народа", каже Конаковић.

Конаковић је оваквим иступом још једном потврдио да политичко Сарајево није ништа друго него амерички послушник те да уредно ''шурују'' са Американцима умјесто да покушају наћи заједнички језик са властима Републике Српске.

Док власти Републике Српске константно позивају на суживот, политичари из политичког Сарајева свакодневно сједе и ''преговарају'' са разним америчким менторима те самопрозваним странцима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Против дивљине (12+) (Р)

    '' Филм: Против дивљине (12+) (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.