Ambasador BiH u Sjevernoj Makedoniji

Jaćimović uručio poklone za djecu na onkološkom i hematološkom odjelu КC "Majka Tereza"

  • 30.12.2019. 15:21

Ambasador BiH u Republici Sjevernoj Makedoniji Dragan Jaćimović uručio poklone za djecu na onkološkom i hematološkom odjelu Univerzitetske klinike za dječije bolesti Кliničkog centra "Majka Tereza" u Skoplju.

Ambasador BiH u Republici Sjevernoj Makedoniji Dragan Jaćimović posjetio je 30. decembra 2019. godine Univerzitetsku kliniku za dječije bolesti Кliničkog centra "Majka Tereza" u Skoplju i tom prilikom uručio poklone za 22 djece koja se nalaze na liječenju na odjelima onkologije i hematologije.

Ambasador Jaćimović se tokom posjete družio sa mališanima i podijelio poklone sa željama za brzo ozdravljenje.

U razgovoru sa rukovodstvom i ljekarskim osobljem Кlinike ambasador Jaćimović je izrazio zahvalnost na prilici da malim gestom pažnje izmami osmijehe na lice mališana, te u svoje lično i u ime Ambasade BiH u Skoplju izrazio spremnost za pružanje podrške Кlinici za dječije bolesti u Skoplju.
 

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм