Drvar u finansijskoj blokadi

  • 28.01.2021. 20:53

Drvar se nalazi u finansijskoj blokadi. Nakon što je još jedna sjednica Opštinskog vijeća propala, jer se na joj pojavilo samo sedam od 16 odbornika koji su položili zakletvu - nije donesena odluka o privremenom finansiranju, što znači da do daljnjeg nema nikakvih izdvajanja koja idu iz opštinskog budžeta.

"Ne možemo da platimo smještaj, recimo, za naše socijalne slučajeve koji su smješteni u drugim institucijama, ne možemo da isplatimo podsticaje koje smo ostvarili kroz projektne aktivnosti, ne možemo da isplatimo plate i uopšte ne možemo da ostvarujemo tekuće poslovanje zbog nepostojanja, odnosno neusvajanja odluke o privremenom finansiranju", rekla je Dušica Runić, načelnik Opštine Drvar.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм