Предсједник СНСД-а

Додик: Видљиво је да је колонијална управа у БиХ на стакленим ногама

  • Извор: СРНА
  • 03.02.2024. 13:28

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да је видљиво да је колонијална управа у БиХ и другим земљама на стакленим ногама, те да ће Запад и Америка ићи до краја, али и да Српска и они које бирао њен народ неће одустати.

"СНСД у себи носи снагу и ово је највећа снага Републике Српске", поручио је Додик обраћајући се на сједници Главног одбора СНСД-а у Српцу, те додао да се мора подићи нада и вјера како би се правиле нове политике.

Додик је рекао да морал мора бити јединствен, трајан и истрајан и вратити се народу Републике Српске.

"Наше побједе морају почети данас и истрајност је оно што се од нас тражи, а нема оправдања за неуспјех. Морамо служити народу", навео је Додик, истакавши да се мора обезбиједити право на самоопредјељење, као и да Српска буде видљива.

Он је додао да Српска мора водити рачуна да Србија увијек буде на њеној страни.

"Одлучност Српске и њену унутрашњу структуру не треба нико да доводи у питање и зато је важно да и данас одаберемо наше органе како бисмо доносили најбоље одлуке", навео је Додик.

Он је рекао да све што је колективни Запад радио након Дејтонског мировног спораузма било политичко насиље и његово оспоравање.

"Њима је Дејтон послужио да се оконча рат и остваре њихови циљеви које нису постигли ратом. Зато су смислили бонска овлаштења која немају везе са правом", рекао је Додик.

Он је навео да је на СНСД-у одговорност како би људи били упућени у стварне намјере оних који желе да прекрајају систем.

"Запад покушава да унесе панику и систем беспомоћности. Да од обичних људи направе оне који су неповјерљиви према својим политичким изабраницима", сматра Додик.

Додик је рекао да Српска мора схватити да лажи и фалсификати са друге стране немају краја, јер се тако приказује да је само она крива.

Говорећи о америчком амбасадору у Бих Мајклу Марфију, Додик је навео да његове изјаве и наступи говоре о немоћи.

"Нико не смије помислити да неће и даље бити ригорозни и да ће престати са санкцијама", оцијенио је Додик.

Он је додао да је важно успоставити политику која ће се вратити међу људе, како би се усмјерили на локална политичка питања. 

Пратите нас и путем Вибера