Sarajevo

Dodik razgovarao sa Vigemarkom i Ajkhorstovom

  • 08.07.2019. 22:43

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je večeras u Sarajevu sa šefom Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemarkom i direktorom za zapadnu Evropu, zapadni Bakan i Tursku u Evropskoj službi za spoljne poslove Anđelinom Ajkhorst o aktuelnoj situaciji u BiH.

Vigemark i Ajkhorstova izrazili su uvjerenje da će vlast na nivou BiH uskoro biti formirani i ukazali da je to neophodno i zbog napretka BiH na evropskom putu, rečeno je Srni u kabinetu srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH. 

Sastanak je održan u zgradi Predsjedništva u Sarajevu nakon svečane večere koju su upriličili članovi Predsjedništva BiH u čast šefova delegacija učesnica samita Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi /SEECP/ koji će biti održan sutra na Jahorini.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм