Предсједник Републике Српске

Додик: Муслимани срушили дејтонску БиХ, самосталност Српске постаје све изгледнија!

  • Извор: АТВ
  • 29.03.2024. 16:36

Међу Бошњацима не постоји ниједан озбиљан лидер који је спреман да се ријеши подаништва и шуровања са странцима јер тако мисле да ће направити штету Србима. То је срж свих проблема у функционисању БиХ, рекао је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

"Бошњаци морају да схвате да је једини начин напретка БиХ могућ дијалогом са Србима и Хрватима. Све остало је перманентна криза за БиХ, из које нема излаза. Српска зна свој пут. Спремни смо да сачувамо дејтонску, уставну, самосталну БиХ, али не морамо.

Самосталност Српске постаје све изгледнија јер су муслимани срушили дејтонску БиХ и изашли из уставног оквира. Наредни мјесеци биће кључни.

Српска ће сачувати своју самосталност и јачати. Они који се радују и ликују над притисцима и уцјенама на крају ће сами трпјети посљедице тога што су пристали да буду поданици и послушници, а не равноправни представници народа", каже Додик.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм