Жељка Цвијановић

"Вучевић ће наставити да спроводи одговорну националну политику"

  • Извор: АТВ
  • 02.05.2024. 18:09

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је честитку Милошу Вучевићу поводом избора за предсједника Владе Србије сигурна да ће наставити да спроводи суврену, мудру и одговорну националну политику.

"Поводом Вашег избора за предсједника Владе Србије, упућујем Вам срдачне честитке и изражавам увјерење да ћете ову важну функцију, као и све претходне, обављати успјешно, одговорно и посвећено, у најбољем интересу државе Србије, а на добробит свих њених грађана", навела је Цвијановићева.

Она је још једном поновила чврсто опред‌јељење за даље обогаћивање свестране сарадње на основама јединства, нераскидивог пријатељства и партнерства, како у домену привреде, тако и у свим другим областима од заједничког интереса.

"Слиједећи пут снажног развоја и прогреса коју је трасирао Александар Вучић, сигурна сам да ће новоизабрана Влада Србије са Вама на челу, наставити да спроводи суверену, мудру и одговорну националну политику, политику мира, стабилности, економског напретка и регионалне сарадње", истакла је Цвијановићева у честитки.

Изразивши велику захвалност Србији и њеном руководству на искреној подршци и разумијевању у свим важним питањима и реализацији бројних пројеката од значаја, Цвијановићева је Вучевићу пожељела успјех у даљем раду, као и јаку, стабилну и напредну Србију.

Нова Влада Србије, на челу са премијером Милошем Вучевићем, изабрана је вечерас у Скупштини Србије.

Пратите нас и путем Вибера

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина