Srpski član Predsjedništva BiH

Cvijanović: Sav Bećirovićev politički rad sveo se na prizivanje sankcija

  • Извор: СРНА
  • 01.08.2023. 16:10

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da se sav politički rad Denisa Bećirovića sveo na pozivanje na sankcije, tako da to nije novost.

"Da je rekao nešto novo, onda bi se nečim novim to i prokomentarisalo", rekla je Cvijanovićeva odgovarajući na pitanje Srne da prokomentariše Bećirovićevu izjavu da dosljedno ukazuje na, kako je rekao, nužnost sankcionisanja političara koji ugrožavaju nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet BiH, te da je veoma važno da "principijelnu politiku SAD, kao i Velike Britanije prate i zemlje EU".

Nešić odgovorio Bećiroviću: Sankcije EU Dodiku ostaće san malog provincijskog političara

Nešić odgovorio Bećiroviću: Sankcije EU Dodiku ostaće san malog provincijskog političara

Bilo kako bilo, istakla je Cvijanovićeva, najbolji odgovori na nasrtaje bošnjačkih političara su oni koji dolaze iz Narodne skupštine Republike Srpske, a zasnovani su na Ustavu.

"Jedan takav odgovor na njegovo promovisanje BiH u kojoj bi dva preglasavala jednog, i to onog iz Republike Srpske, već je dobio. Kako stvari stoje, biće ih još", ukazala je Cvijanovićeva.

Košarac: Bećirović - mjerna jedinica za zlobnost

Košarac: Bećirović - mjerna jedinica za zlobnost


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.