Српски члан Предсједништва БиХ

Цвијановић одговорила Мехмедовићу: Погађа га чињеница да је омиљени муџахедински кум

  • Извор: СРНА
  • 22.05.2024. 11:07

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је Срни да острашћени медијски иступ Шемсудина Мехмедовића говори о томе да га и те како погађа чињеница да је омиљени муџахедински кум, али је јасно да он, износећи разне будалаштине, ту тему не може ни умањити ни гурнути у заборав.

"Уосталом, која би то будала повјеровала да су на примјер 'Вашингтон пост' и 'Њујорк тајмс' српска пропагандна гласила или да су им основа за писање о Мехмедовићевим ратним и послијератним везама са страним ратницима и терористима били српски обавјештајни извори, како он то немушто провлачи", рекла је Цвијановић.

На питање Срне да прокоментарише изјаву Мехмедовића у којој покушава да демантује да је био муџахедински кум, те да је она била, како каже, конобарица док је он проводио законе, Цвијановић је одговорила да је Мехмедовићу боље да о тој теми не полемише са њом, већ са водећима америчким медијима и уз њихову помоћ опере своју биографију, јер не би био једини којем је то, нажалост и на општу неправду, успјело.

"Кад је већ поменуо конобарисање, занимљива је та теза да је часно бити муџахедински кум јер је он то кобајаги морао бити по службеној дужности, али је по њему нечасно бити конобар, који то, рецимо ради, да би зарадио за живот или прехранио своју породицу. Нисам била конобарица, како то Мехмедовић каже, али бих увијек била и конобар и аутомеханичар и рудар и чистач и све друго што нормални људи часно раде, само никад не бих била оно што је био, а очито и остао Шемсудин Мехмедовић", истакла је Цвијановић.

Српски члан Предсједништва БиХ је нагласила да се она и Мехмедовић сигурно нису сретали у Теслићу и околини, нити познавали, како опет то лажно тврди Мехмедовић, јер је он особа коју би, како је истакла, свакако заобишла у широком луку.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)