Lider HDZ-a BiH

Čović: Nastavljamo raditi ovom dinamikom

  • Извор: АТВ
  • 22.08.2023. 11:29

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, rekao je nakon današnjeg sastanka vladajućih koalicija na nivou BiH, da je zadovoljan

"Danas smo nastavili sastank od 24. jula, kada smo rekli da ćemo danas imenovati ministra finansija u Savjetu ministara. Ja sam uvjeren da na ovaj način i ovim tempom, da ćemo u narednih 15 dana imati predstavnike grupacije stranaka trojke. Iz osmog mjeseca ne bismo trebali izaći, a da ne potvrdimo ova tri zakona. Ono što bih dodao, jeste da nastavimo ovakvom dinamikom", naveo je Čović.

Domaćin sastanka je bio lider SNSD-a i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, a iz SNSD-a su prisustvovali još i Željka Cvijanović, Nebojša Radmanović, Nikola Špirić, te Sanja Vulić.

Tu su bili i lider DNS-a Nenad Nešić, predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović i zamjenik predsjednika te stranke Spomenka Stevanović, kao i potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković.

Na sastanku su učestvovali lider HDZ-a Dragan Čović, iz Naroda i pravde Elmedin Konaković i Denis Zvizdić, iz Naše stranke Edin Forto i Predrag Kojović, te SDP-a Nermin Nikšić i Saša Magazinović.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)