Ратоборније и радикалније

Британци за дефиле страха у Бужиму нијеми, а санкције због Дана Српске

  • Извор: АТВ
  • 15.01.2024. 16:42

Док се Британци разбацују санкцијама, па и маркетиншким агенцијама због промоције Дана Републике Српске, као ни претходних година ријеч нису изрекли за друга обиљежавања попут оних у Бужиму.

Жустрије и ратоборније из године у годину "Марш поноса и части Муња 1993" у Бужиму и ове године раздвојио је БиХ од садашњости и вратио је у ратне деведесете гдје су ратне униформе и заставе уз повике "Алаху екбар" доносиле страх и крв.

Британци су се огласили, али не због овога. Саопштили су да су увели санкције маркетиншкој агенцији "Маниа" из Бањалуке због организовања и промоције Дана Републике Српске - 9. јануара.

Њима је више засметао Дан Републике Српске, него ратни покличи који већ годинама долазе из Бужима. Можда због умијешаности британских обавјештајаца у дешавањима у Сребреници, Лондон је одлучио да не реагује на ратне покличе Бужимљана, а да пажњу скрену на Бањалуку.

Британци увели санкције фирми из Бањалуке због организације Дана Републике

Британци увели санкције фирми из Бањалуке због организације Дана Републике

Тамо им је засметало достојанствено обиљежавање Дана Републике Српске. Има то и смисла, јер извјештаји обавјештајаца најбоље говоре да се Британци знају кретати само кроз рат и хаос. А како направити већи хаос од ћутања на Бужимњане и напада на Српску.

Не треба никада заборавити Пашићеву поруку српском народу "Када се дијете роди, научите га да мрзи Енглезе", или оне велике изреке "Ако видиш на дну океана да се рибе свађају, знај да је Енглез у близини".


Пратите нас и путем Вибера

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм