Министар финансија и трезора

Амиџић за АТВ: Писмо Конаковића ОХР-у доказ да је БиХ нефункционална

  • Извор: АТВ
  • 09.08.2024. 14:29

Министар финансија и трезора у Савјету министара Срђан Амиџић рекао је за АТВ да писмо Елмедина Конаковића у којем тражи останак ОХР у БиХ, показује да је БиХ нефункционална држава.

Амиџић је позвао Конаковића и остале колеге да, како каже, одрасту у политичком смислу и да не буду политички малољетници, те да се политиком почну бавити на озбиљан начин.

- Сви који живе у БиХ, су свједоци колико је она функционална земља. Ми данас имамо БиХ која није функционална, из разлога што се политичари из Сарајева, ослањају стално на интервенције, када су у питању људи са стране. Позивам колегу Конаковића и све остале да у политичком смислу одрасту, да не буду политички малољетници и да се политиком почну бавити на озбиљан начин, а не да их неки старатељ води кроз тај процес. На крају крајева, сама изјава колеге Конаковића иде у правцу тога, да је БиХ неодржива земља и да она као таква, не може да функционише - казао је Амиџић.

Како каже, веће критике на рачун БиХ, од Конаковићеве, није чуо.

Ја одавно нисам чуо већу критику на рачун БиХ, од ове данашње. У томе се управо види сав апсурд БиХ, реалност и услови у којим ми функционишемо - истакао је Амиџић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    '‘Народ прича (Р)и (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.