Preusmjeren i gradski prevoz

Završava se kružni tok u Kočićevom vijencu, obustavljen saobraćaj

  • 15.10.2019. 10:02

Zbog završetka izgradnje kružne raskrsnice u banjalučkom naselju Kočićev vijenac obustavljen je saobraćaj na ukrštanju ulica Isaije Mitrovića i Solunske kod Policijske uprave, pa je izmijenjena trasa linija gradskog prevoza.

Autobusi iz smjera grada biće presumjereni na Gradski most, zatim ulicama Mirka Kovačevića i Miloša Obilića i na novi most u naselju Obilićevo, te dalje postojećom trasom, saopšteno je iz Gradske uprave.

Iz smjera juga autobusi će biti preusmjereni na novi most u Obilićevu, te dalje ulicama Braće Jugović, Cara Lazara, na Gradski most i dalje postojećom trasom.

Obustava saobraćaja na raskrsnici Ulice Isaije Mitrovića i Solunske, koja je počela u 8.30 časova, trajaće do 21. oktobra.

Izgradnja kružne raskrsnice kod Policijske uprave u naselju Kočićev vijenac počela je 8. avgusta, u okviru investicionog ciklusa "Banjaluka se gradi".

Ovaj kružni tok jedna je od ključnih saobraćajnih tačaka u gradu kao poveznica Istočnog i Zapadnog tranzita.

Riječ je o desetoj kružnoj raskrsnici koja se gradi u Banjaluci u posljednje tri godine, za koju je iz budžeta grada izdvojeno 369.000 KM.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 АТВ Специјал: Док. Филм: Свједок

    'О премијери историјско-документарног филма "Свједок" не пропустите погледати у нашем студију са релевантним гостима. "АТВ Специјал", вечерас у 20 часова.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)