Очекујте нокаут у првој рунди

Владо Ђајић спреман за меч против Драшка Станивуковића

  • Извор: АТВ
  • 17.03.2024. 15:02

Све су веће шансе да се Драшко Станивуковић и Владо Ђајић нађу у рингу на манифестацији ''Hektor fight night 5''. Након што је градоначелник Бањалуке поручио да је спреман за мегдан са својим великим политичким противником, и Ђајић је одговорио истом мјером. На изазов који је поставио организатор и познати тренер Предраг Станковић из КБС Хектор, Ђајић је одговорио потврдно.

- Спреман сам, очекујте нокаут у првој рунди - рекао је Ђајић.

Иначе, Генерални директор Универзитетског клиничког центра у прошлости је тренирао карате, а Станивуковић не крије љубав према борилачким вјештинама тако да обојица имају адуте за овај меч. ''HFN 5'' планиран је за септембар ове године у дворани Борик.

Станивуковић: Пристао бих на меч са Ђајићем, али...

Станивуковић: Пристао бих на меч са Ђајићем, али...


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм