Бањалука

Улазнице за Априлили фест у продаји!

  • Извор: АТВ
  • 07.03.2024. 12:51

Три, четири, сад... Хајде да окренемо Бањалуку наопачке!

Трком на https://gigstix.ba/event/aprilili-fest-banja-luka-april-2024/ и пречицом зграбите своје карте за три урнебесне ноћи неозбиљности и забаве.

"На Априлили Фесту" очекујте све – од смијеха до суза.  Нађите нас и путем е-маил адресе aprililli@support-mc.com.

Но, пут је мање важан. Важно је да не стигнете до  „распродато“, јер искуство каже да се „карте продају брже од ћавапа“.

Горан Винчић распродао је култну дворану Лисински у Загребу и Дом Синдиката у Београду. Сада долази у СД Центар у Бањалуци (3. април). Начуо је да његов специјал снимљен у Лудој кући, који броји преко милион прегледан на Јутјуб каналу, код нас може извадити родни лист. Зато нама доноси Стенд Ап Комеди Шоу "Реци ми да се шалиш“ у којем вријеђа, љуби, грли и задиркује.

Уз услов да сте спремни за медени мјесец и све дилеме на релацији мужкарац и замало њежнији пол водимо вас у „Хотелу 88“ (2. април). Поново питање да ли сте у браку или у мраку? Ове године постављају га умјетници Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић, Анђела Јовановић и Владимир Алексић. Одговорима се смијемо заједно.


Првоаприлски дан резервисали смо за "неспојиви спој најпознатијег комунистичког и најпознатијег капиталистичко пара“ и њихов сусрет 1971. године. Милан Марић, Бранислав Трифуновић, Тихана Лазовић и Сања Марковић у представи "Било једном на Бријунима“, редитеља Кокана Младеновића, шаљивим томом приближиће нам историјски сусрет Јосипа и Јованке Броз са Ричардом Бартоном и Елизабет Тејлор. Је ли Тито био женскарош и има ли у вину и клевете?

Цијене улазница су 25КМ (партер) и 40КМ (ВИП), а број мјеста ограничен. Пожурите!

Организатор јединственог фестивалског концепта у БиХ је Суппорт Маркетинг Центар. Пратите "АПРИЛИЛИ ФЕСТ“ на друштвеним мрежама и дођите да се смијемо уживо. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.