Изнијели захтјеве

Угрожена безбједност грађана - Бањалучани траже рјешење за Ребровачки мост

  • Извор: АТВ
  • 26.04.2024. 07:05

Станари Булевара војводе Петра Бојовића у Бањалуци, указали су на алармантну безбједносну ситуацију у саобраћају која угрожава животе грађана - посебно дјеце и пјешака. Један од станара истиче да су се у више наврата обраћали надлежнима када је у питању тај проблем.

- Желимо да скренемо пажњу надлежнима. Позивамо градоначелника да дође овдје и види све недостатке. Овдје има много дјеце која иду у школу и вртиће и њихова сигурност је угрожена због неприлагођене брзине - рекао је Горан Глоговац.

На окупљању, станари су прочитали и захтјеве које траже да се ураде по хитном поступку, како би се побољшала безбједност саобраћаја на том локалитету.

Они који свакодневно пролазе код Ребровачког моста кажу – не осјећају се сигурно. Проблем им представља узак тротоар и лоша саобраћајна инфраструктура.

Станари сматрају да су недавне трагедије са смртним исходима јасан доказ да хитне мјере морају бити предузете. Министарство унутрашњих послова је подузео хитне мјере, поставивши радар на мјесту гдје је била саобраћајна несрећа.

Иако су они упутили позив надлежнима из Градске управе, они се нису појавили код Ребровачког моста. Поручују, неће одустати од својих захтјева.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм