Najavljene prijave

Uginuo pas koji je teško povrijeđen u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 14.04.2023. 07:39

Pas koji je teško povrijeđen u Banjaluci nije izdržao i uginuo je juče.

Njega je sa teškim povredama na tijelu i polomljenom vilicom operisao doktor Bojan Lukač, ali pas nije izdržao.

Udruženje građana Kerber Banja Luka saopštili su da će podnijeti krivičnu prijavu tužilaštvi i da neće odustati dok se odgovorni ne otkrije i kazni.

Dežurni tužilac banjalučkog Tužilaštva izjasnio se da nema krivičnog djela u slučaju fotografija i snimaka koji su objavljeni gdje se vidi teško povrijeđeni pas, potvrđeno je za ATV.

Kakva je kazna za zlostavljanje životinja?

Kakva je kazna za zlostavljanje životinja?

Banjalučkoj policiji je prijavljen slučaj, a tužilac se na osnovu Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja izjasnio da u konkretnom slučaju nema elemenata krivičnog djela, rečeno je u PU Banjaluka za ATV.

Obaviješteni su i radnici Komunalne policije Grada Banjaluka koji rade na preduzimanju mjera i radnji iz njihove nadležnosti.

"Nadležnoj policijskoj stanici dana 12.04.2023. godine predsjednik Udruženja građana iz Banjaluke, prijavio je da je nepoznato lice u ulici Ada bb, Grad Banjaluka napalo psa, koji je naknadno zbrinut i operisan, te da je do navedenog saznanja (informacija i fotografija povrijeđenog psa) došao na društvenoj mreži Fejsbuk", poručuju iz PU Banjaluka za ATV.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.