Владо Ђајић

Тужба Станивуковића подсјећа на ону о наводно неисправном кисеонику

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2024. 15:54

Генерални директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске проф. др Владо Ђајић одговорио је градоначелнику Драшку Станивуковићу који је данас против њега поднио кривичну пријаву.

Ђајић је казао како га поменута пријава подсјећа на ону о наводно неисправном кисеонику који се користи на УKЦ-у Српске, како је тада тврдио Станивуковић, а чиме је градоначелник загорчао живот тек рођеним бебама, њиховим родитељима као и члановима породица, али и свим здравственим радницима.

- Тужба Драшка Станивуковића против мене подсјетила ме је на његову прву тужбу која се односила на коришћење наводно неисправног кисеоника у Универзитетском клиничком центру Републике Српске. Том тужбом загорчао је живот тек рођеним бебама, њиховим родитељима, члановима породица и здравственим радницима. Знамо и да је тужба одбачена - истакао је Ђајић, те додао:

- Много је лажи изречено о мени, али никада никога нисам тужио. Јавна сам личност, мушкарац, спреман да то истрпим. Данашњом тужбом само је хтио да скрене пажњу са веома озбиљне тужбе господина Љубе Нинковића против њега, гдје је добио кривичну пријаву за проневјеру више милиона градског новца и ненамјенско трошење. Свјестан да ће за то морати да одговара, жели да скрене пажњу на моје наводно оговарање и приче рекла, казала. Што се тиче његове најаве о донацији тоалет папира Клиничком центру, позивам све да размисле зашто се баш он сјетио тоалет папира - навео је Ђајић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.