Градски одбор

Сутра састанак СНСД-а о припреми за локалне изборе

  • Извор: СРНА
  • 17.03.2024. 13:22

Предсједништво Градског одбора СНСД-а Бањалука одржаће сутра радни састанак са генералним и организационим секретаром, као и потпредсједником СНСД-а задуженим за локалне заједнице о припреми градске организације за предстојеће локалне изборе.

"Један од ставова на комјем ће Предсједништво Градског одбора СНСД-а инсистирати односиће се на евентуално приступање појединих чланова СНСД-а другим коалиционим странкама искључиво због именовања на руководеће функције", наведено је у саопштењу.

Из бањалучког СНСД-а наводе да је њихов став да се такав потез појединаца мора окарактерисати као напуштање националне и државне политике и идеологије коју заступа СНСД, те да они који се за то опредијеле не могу бити изабрани на било која руководећа мјеста испред било које политичке партије која је у коалицији са СНСД-ом на свим нивоима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)