Градоначелник

Станивуковић није отишао на саслушање а појавио се на догађају

  • Извор: АТВ
  • 26.03.2024. 13:16

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић није се појавио на саслушању због ненамјенског трошења средстава за изградњу једног кружног тока у граду. Станивуковић није надлежнима јавио разлог свог непојављивања, али се зато појавио на једном догађају.

Станивуковић је јуче требало да се појави на саслушању али није јер је, како је рекао, боравио у Србији. 

Саслушање је одгођено за данас али се бањалучки градоначелник ни данас није појавио. Своје непојављивање није образложио.

Међутим, Станивуковић се данас појавио на једном догађају у граду што јасно указује да нема намјеру да се одазове правосудним институцијама. 

Из тога се чини да Станивуковић поново враћа на старо и покушава да прави сцене јер постоји могућност да, с обзиром да је у својству осумњиченог, буде наређено његово привођење.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм