Banjaluka

Spektakularnim vatrometom i fantastičnim nastupima završen četvrti Moto Fest

  • Извор: АТВ
  • 22.08.2021. 15:12

Nastupima muzičkih sastava ‘Moreuz’, ‘Bjesovi’, ‘Kerber’ i ‘Van Gogh’, izvlačenjem velike humanitarne tombole čiji će sav prihod biti doniran Udruženju ‘Djeca svjetlosti’ Banjaluka i spektakularnim vatrometom uz prisustvo više hiljada posjetilaca završen je četvrti Moto Fest u organizaciji Moto kluba ‘Stršljen’ iz Banjaluke.

Dva festivalska dana obuhvatila su regionalni moto sajam na kojem su se predstavili regionalni i svjetski moto brendovi i proizvođači opreme, stunt show-ove, najveći moto defile u regionu, kamp, igre i druge sadržaje za bajkere iz svih krajeva svijeta i večernji muzički program praćen jedinstvenim svjetlosnim, zvučnim i pirotehničkim efektima u okviru kojeg su nastupili ‘Love Hunters’,‘Đorđe David & Death Show i Ivana Peters’, ‘Galija’, ‘Nele Karajlić’, ‘Moreuz’, ‘Bjesovi’, ‘Kerber’ i ‘Van Gogh’.

Kao i svih godina do sada, zahvaljujući Moto Festu, Banjaluku su posjetili brojni bajkeri iz gotovo svih zemalja svijeta, ali i posjetioci iz  zemlja regiona. Organizatori ističu da su posebno ponosni na to što je Moto Fest postao prepoznatljiv banjalučki brend, zahvaljujući dragim prijateljima bajkerima, najboljoj publici i pokroviteljima, partnerima i prijateljima Festivala. 

"Hvala za sve godine ljubavi, prijateljstva i podrške. Vidimo se i naredne godine u Banjaluci – na još boljem i još većem Moto Festu", poručuju iz MK Stršljen!

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм