ATV

Banjaluka

Pogledajte kako izgleda dograđeni dio Osnovne škole "Branko Radičević"

 • 30.08.2019. 16:51

Djeca u Osnovnoj školi „Branko Radičević“, najvećoj školi u RS sa više od 1.800 učenika, više neće pohađati nastavu u tri smjene, nakon što je danas, uoči početka nove školske godine, i zvanično otvoren dograđeni dio škole, sa osam novih učionica.

Novi dio škole, danas su svečano otvorili gradonačelnik Igor Radojičić, predsjednica RS Željka Cvijanović, predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović i direktorica Darija Mićić.

Rješavanje ovog, višedecenijskog problema, jedan je od integralnih dijelova programa „Banja Luka 2025“, koji je promovisan 2016. godine. Poslije dogradnje škole, uskoro slijedi još jedan novi projekat – izgradnja sportske dvorane.

Pogledajte kako izgleda novoizgrađeni dio ove banjalučke osnovne škole.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.