Dan srpskog jedinstva

Od danas do četvrtka obustava saobraćaja u centru Banjaluke

  • Извор: АТВ
  • 12.09.2023. 09:47

U centru Banjaluke će do četvrtka, 14. septembra, biti obustavljen saobraćaj zbog održavanja koncerta povodom manifestacije Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, rečeno je Srni u Gradskoj upravi Banjaluka.

Saobraćaj je obustavljen jutros i tako će ostati do četvrtka do 11.00 časova u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića, na dijelu od Ulice Marije Bursać do Aleje Svetog Save.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra prvog Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, autobusi će biti preusmjereni na Bulevar cara Dušana i u ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

"Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja biće omogućen bezbjedan i nesmetan pristup do hotela `Bosna` i parking garaže iz Ulice kralja Petra prvog Karađorđevića, kao i do objekata koji imaju jedini pristup sa dijela puta na kom je obustavljen saobraćaj", najavili su iz Gradske uprave.

Iz Gradske uprave dodali su da će se za vrijeme trajanja obustave regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiti pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм