Banjaluka

Ništa od prodaje karata za septembar: Nije održan dogovoreni sastanak prevoznika sa Gradskom upravom

  • Извор: АТВ
  • 23.08.2021. 16:26

Predstavnici prevoznika na području grada Banjaluka trebali su danas imati drugi sastanak u Gradskoj upravi, međutim, taj sastanak danas nije održan, a prodaju mjesečnih karata za septembar, kako kažu, neće početi.

Sastanku je 6. avgusta, u ime gradonačelnika Draška Stanivukovića, prisustvovao menadžer grada  Bojan Kresojević. Na sastanku, koji je tada dogovoren, trebalo je biti riječi o obećanoj pomoći prevoznicima.

„Na sastanku sa menadžerom grada Bojanom Kresojevićem 6. avgusta zaključeno je da će se dana 23. avgusta održati drugi sastanak na kojem će biti od strane GU Banjaluka predložene konkretne mjere pomoći za dosadašnji period od aprila do avgusta i redovne subvencije za nerdni perioid. Prije toga svi prevoznici su dostavili potrebne podatke za analizu stanja u gradsko-prigradskom prevozuputnika u Gradu Banjaluka“, naveli su predstavnici prevoznika.

S obzirom na to da danas nije održan nikakav sastanak, prevoznici su saopštili da nisu u mogućnosti početi prodaju mjesečnih karata za mjesec septembar jer ne znaju hoće li biti u mogućnosti i na koji način će održavati redovne vožnje u situaciji drastičnog pada broja putnika.  


Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм