Предсједник Скупштине града Бањалука

Нинковић о коалицији: Нећу да ћутим, именоваћу саучеснике

  • 27.04.2024. 20:50

Предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић каже да ће именовати коалиционе партнере на нивоу града који су саучесници са градоначелником Драшком Станивуковићем у вршењу бројних неправилности у највећем граду Српске.

"Видјећемо у наредном периоду какав ће њихов став бити. Оно што је мене наљутило у неком разговору са коалиционим партнерима је то што смо ми дан прије сјели и подијелили информације о проблемима у граду. Подијелили смо све оно што смо сматрали да треба наши коалициони партнери да знају. Након што смо се договорили, имао сам другачију ситуацију на сједници Колегијума и омогућавања ствари око којих смо причали. Декларативно добијам подршку коалиционих партнера навече, а онда ујутру ураде потпуно другу ствар", каже Нинковић.

Он истиче да је због тога критиковао коалиционе партнере и да је за годину и по дана учинио много, па и прећутао неке ствари.

"Али онда сам видио да је дио људи постао саучесник са градоначелником у овим радњама и заиста више нећу да ћутим. Именом и презименом ћу их прозвати и не само коалиционе партнере у Скупштини града, него и републичке институције које не буду хтјеле да раде свој посао", каже Нинковић.

Он поручује да у граду има доста посла и да активније треба да се укључе и Министарство грађевинарства, Инспекторат, ОЈТ и МУП Републике Српске.

"Мислим ни да руководиоци тих институција нису на привременом раду у Бањалуци. Ово је и њихов град", каже Нинковић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.