"Moto Fest Banja Luka 2019"

Nekoliko hiljada bajkera u gradu na Vrbasu FOTO VIDEO

  • 25.05.2019. 09:40

U Banjaluci u petak je i službeno otvoren jedan od najvećih regionalnih moto festivala "Moto Fest Banja Luka 2019", a sve prisutne na koncertnom prostoru ispred Kamene kuće, na tvrđavi Kastel, do kasno u noć zabavljali su Električni orgazam, Goran Bare i Majke i Atomsko sklonište.

Naime, u podnevnim satima u petak upriličena je svečana ceremonija otvaranja ovog festivala, a od 12 do 19 sati prisutni su mogli na Moto sajmu vidjeti najnovije modele moto brendova poput Ducatija, BMW-a, Harley Davidsona, Moto Guzzija, Vespe itd.

Također, valja istaći da su u sklopu muzičkog programa na vanjskoj bini ovogodišnjeg Moto Festa takođe nastupili i Ultrazvuk, Balkan Express, OK Club, dok je u okviru Stunt Showa svoje akrobatske vještine na motoru pokazao Dejan Špoljar.

Organizatori "Moto Festa Banja Luka 2019" i za subotu planiraju bogat program. U podnevnim satima svi posjetioci moći će prisustvovati Moto sajmu, a nakon toga uživati uz elektronsku muziku DJ Marka i uz bajkerske igre. Zatim će na pozornicu izaći Ultrazvuk i Stršljen Band, a pred sami kraj organizatori su pripremili Moto defile i Stunt Show.

U 20:30 sati na glavnu pozornicu će izaći članovi legendarnog beogradskog sastava YU grupa s kojom će ovaj festival biti i zvanično zatvoren uz vatromet. 

U kasnim noćnima satima za Banjalučanke i Banjalučane će svirati Partibrejkersi i Let 3.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм