Tvrđava Kastel 24. i 25. maj

Najbolji provod za bajkere i ove godine u Banjaluci – Moto Fest 2019

  • 12.02.2019. 11:28

I ove godine u organizaciji MK Stršljen, 24. i 25. maja u Banjaluci će biti održan treći po redu Moto Fest, Banjaluka 2019. Riječ je o događaju koji tokom dvodnevnog trajanja u gradu na Vrbasu okuplja veliki broj bajkera iz BiH, regije, ali i Evrope i svijeta.

Ljubitelji dvotočkaša u prilici su da uživaju u bogatom i sadržajnom programu koji će i ove godine obuhvatiti moto sajam na kojem će se predstaviti najnoviji modeli vodećih svjetskih proizvođača motora, te proizvođači prateće moto opreme, muzički program u okviru kojeg će nastupati najpoznatija imena regionalne muzičke scene, izložbama motora, stunt vožnjama, moto defileom banjalučkim ulicama, izborom najboljih motora i moto klubova, kao i prateći zabavni program sa novim atrakcijama i sadržajima.

I ove godine primarni cilj Moto Festa ostaje usmjeren na razvoj i promociju moto sporta, kao i moto turizma u Banjaluci. Programski sadržaji festivala realizovaće se i na tvrđavi Kastel. U prethodne dvije godine kvalitetnim programom i sadržajima Moto Fest se izdvojio na mapi regionalnih događaja koji privlače veliki broj ljubitelja dvotočkača. Sve informacije, najave i dešavanja u vezi sa “Moto Festom, Banjaluka 2019” donosimo uskoro i možete ih pratiti na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com

Dok čekamo objavu ovogodišnjeg programa podsjetićemo se atmosfere sa prošlogodišnjeg Moto Festa 2018 – Official aftermovie Moto Fest, Banja Luka 2018 -

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм