Danim bez vode

Mještani Donjih Kola protestovali ispred "Vodovoda" i Gradske uprave

  • Извор: АТВ
  • 24.06.2022. 18:48

Osvježiti se, okupati, napojiti stoku, od maja je postala prava agonija za mještane Donjih Kola koji u 21. vijeku nemaju vodu. Ironija je što im svakako stižu računi. Pitaju se šta plaćaju. Pretpostavka je – vazduh. Zato su se danas okupili pred "Vodovodom" i Gradskom upravom od kojih im stižu samo prazna obećanja. Jedno od njih su i cisterni vode. Sada od mještana traže da i to plate.

U junu 2021 – biće u novembru, u junu 2022 – biće u avgustu. To je najnovije obećanje Draška Stanivukovića. Kaže, više nije u njegovim rukama. U toku je procedura. I za ovaj problem su krivi drugi I ni u ovom gorećem trenutku za mještane Donjih kola, nije odolio da ne uplete politiku, te bez razloga, pohvali sam sebe.

Mještanima Donjih Kola nije do druženja dok se bore za kap vode, jasno su to danas Stanivukoviću rekli. Nije ni vrijeme ni mjesto za politiku, odgovaraju iz SNSD-a.

Ni protest mještana Donjih Kola nije omeo bahatost uprave Grada i "Vodovoda". Dok brojna naselja nemaju vodu za piće, cisterna s vodom za piće danas se koristila za pranje dvorišta „Vodovoda“.



Тагови: