Након медијских излагања

Марић: Један радник у ГУ Бањалука отпуштен, двојица премјештени због изјава

  • Извор: СРНА
  • 01.02.2024. 15:48

Предсједник Синдиката управе Републике Српске Божо Марић рекао је да су радници Неђељко Радуловић и Јовица Вукелић добили премјештај у бањалучкој Градској управи након својих медијских излагања, док је Владимир Пудар, који је радио као комунални полицајац, добио отказ.

"Пудар је добио отказ у четвртак", рекао је Марић новинарима испред Градске управе у Бањалуци гдје су се представници Синдиката окупили због, како кажу, прогона радника који су јавно износили мишљење.

Секретар Синдиката управе Републике Српске Милорад Митровић рекао је да синдикат неће дозволити насиље над радницима и најавио судски епилог због, како је рекао, незаконитог понашања.

Радуловић, који је и представник тог синдиката, рекао је да га је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић са позиције у Одсјеку за правне послове пребацио на борачка питања, као и да је доживио непријатност од свог послодавца.


Болни јецаји мајке убијеног Кулишића: Ишчупаше га из мог срца

Болни јецаји мајке убијеног Кулишића: Ишчупаше га из мог срца

Јовица Вукелић, који ради као ватрогасац око 20 година, рекао је да је премјештај добио у паркинг-службу иако је један од ријетких који имају посебну лиценцу за рад у ватрогасној служби.

"Свој посао сам радио на аеродрому Бањалука, а сада сам добио премјештај, како кажу, због повећања обима посла, што није могуће. Вјерујем да је то учињено због тога што сам члан Народног фронта од оснивања", закључио је Вукелић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: