Бањалука

Ковачевић: Станивуковић најобичнији преварант - након плацева, неистине и о картици пријатељства

  • Извор: РТРС
  • 13.09.2024. 17:19

Српски делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић коментарисао је конференцију за новинаре градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, који је оптужио СНСД да су вршили притисак путем инспекције на привредне субјекте, те да су исти из тог разлога одустали од сарадње по питању картица пријатељства.

„Јако ми је жао што неке ствари се морају рећи правим именом. Нажалост, показује се да је Драшко Станивуковић обични преварант. Нема никаквих скрупула када су у питању превере које чини свакодневно. Прво је окупио хиљаде људи којима је дијелио картице. Онда се испоставило да те картице не функционишу и да немате никакве користи од њих. Онда је за све оптужио СНСД“, каже Ковачевић.

Ковачевић напомиње да колико је њему познато, Станивуковић није имао нити један потписан уговор са било којом фирмом за коју је тврдио да је с том картицом било могуће остварити попусте.

„Ради се о томе да је то само још једна од превара Драшка Станивуковића. Показало се послије лажи и преваре о бесплатним плацевима, као и бесплатној легализацији, која је бесплатна у цијелој Српској на основу одлуке НСРС, као и још многобројних лажи и превара, ово је само још једна у низу таквих превара“, додао је Ковачевић.

Он је истакао да и те како разумије  шта је политичка кампања, али овакве ствари, лажи, преваре, тешко је замислити да је тако нешто могуће. 

„Доводити пензионере на онаквим врућинама на плус 40 степени и лагати их да ће имати некакве бенефите, па кад се испостави да они не могу ништа с њим, онда оптужите СНСД.  Од Драшка Станивуковића нема никаквих бенифита, од њега има само лажи и преваре“, закључио је Ковачевић.

Пратите нас и путем Вибера