Banjaluka

KO JE NAŠ BURAZ?

  • Извор: АТВ
  • 14.03.2023. 09:36

Banjalučani se već nekoliko dana pitaju šta se krije iza intrigantnih slogana na brojnim bilbord lokacijama, digitalnim platformama i medijima, a mi se pitamo da li je ovo početak dobre i drugačije teaser kampanje u našem gradu, i još važnije - za šta?!

Od, rekli bismo, krovnog natpisa 'TVOJ BURAZ', preko dopadljivih 'UPADAM K’O SJEKIRA U MED', 'PLEŠEM KAKO SVIRAŠ', 'SA MNOM PRŠTI PERJE', 'NA BRZOM SAM BIRANJU', pa sve do onih u kojim nam poručuju ili poručuje, a pomalo i samouvjereno, da sve može i da nas dobro poznaje– 'ZNAM ŠTA ŽELIŠ', 'NEMA DA ME NEMA', 'SAMO ŠTO NISAM', 'UVIJEK MOGU', 'KAD GOD HOĆEŠ', 'KAKO TI KAŽEŠ' – jasno je da najavljuje brand ili događaj koji bi mogao da još više zaintrigira javnost od ovih dobro skrojenih slogana predstavljenih izrazito modernim i atraktivnim dizajnom.

Kakva sigurnost i odvažnost? Ili je u pitanju samo blef? Ko je taj BURAZ koji nas tako dobro poznaje i tvrdi da je baš ON naš as u rukavu?

Sa nestrpljenjem očekujemo sljedeći korak BURAZA.

A vi?

Тагови:
  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.