Портпарол Електрокрајине

Клинцов у АТВ Јутру: Не можемо рећи гдје је почео пожар у Електрокрајини

  • Извор: АТВ
  • 10.10.2023. 07:21

Портпарол Електрокрајине Предраг Клинцов каже у АТВ Јутру да не можемо говорити шта је узрок и гдје је почео пожар у Електрокрајини, једино што можемо рећи гдје је уочен.

"Сви смо били шокирани, сада је ситуација стављена под контролу. 90 одсто зграде је сачувано. Препрано је причати о процјени штете. Док тужилац не обави свој дио посла, тек тада наше екипе могу санирати штету. Можемо потврдити да је пожар уочен у вентилационом отвору. Он је био у простору тавана, између првог спрата и тована. Радник је видио пожар, покушао је да га угаси кроз вентилациони отвор. Међутим није успио, назвали су ватрогасну службу која је изашла на лице мјеста. Не можемо говорити гдје је пожар почео, само знамо гдје је уочен", рекао је Клинцов.

Малинић за АТВ Јутро: Ватрогасци дежурали читаву ноћ

Малинић за АТВ Јутро: Ватрогасци дежурали читаву ноћ

Након уочавања самог пожара, укључен је противпожарни аларм и радници су мирно напустили објекат на вријеме. Свега неколико минута након уочавања пожара и доласка ватрогасаца.

"Људи који су имали проблема са димом су гости Хотела Босна. Дим са објекта Електрокрајине је ушао у собе хотела. Размишљали смо да су радници на сигурном. Све је провјерено, колеге су обавјештавали једни друге да је у питању пожар", каже Клинцов.

Говорећи о документацији, он каже да је документација предузећа Електрокрајина сачувана.

"Бањалука опен" улази у завршницу: Познати парови финалног дана

"Што се тиче документације, можемо рећи да је ријеч о десетак канцеларија које користи електропривреда Републике СРпске којој ми изнајмљујемо канцеларије, а неколико осталих су канцеларије Електрокрајине. Сва документација је у главном дијелу зграде који је остао читав", каже Клинцов.

Он истиче да је захваљујући брзом интервенцијом ватрогасаца, али и радника Електрокрајине спријечена катастрофа већих размјера.

У Електрокрајини чекају да се заврши увиђај да би се рад могао несметано наставити.

Поново горјело код хотела

Поново горјело код хотела "Босна", интервенисали ватрогасци


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.