Stanivuković došao sa odmora

Haos u Skupštini grada Banjaluka ponovo u najavi?

  • Извор: АТВ
  • 01.08.2023. 19:26

Draško Stanivuković je kriv za haos u Gradskoj upravi i sam sebi je postao opozicija - ovako Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada odgovara na najave gradonačelnika Banjaluke da će krenuti u postupak njegovog opoziva.

Dok Stanivuković tvrdi da nema sjednica, pečata, potpisa, da se ne sprovode usvojene odluke i da se više od četiri mjeseca ništa ne radi, Ninković kaže da je za sve to kriv upravo onaj koji njega optužuje. 

"On je kriv za ovo stanje u kojem se Banjaluka nalazi ovih mjesec dana. On je kriv što sve i jedna odluka nije potpisana jer je on čovjek koji je onemogućio da Skupština grada radi“, rekao je predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković.

Pred novinarima je gradonačelnik danas i vrijeđao Ninkovića. Rado bi da mu vidi leđa pa se obratio i nadležnom ministarstvu. 

Obrt: Djevojka koja se porodila u nacionalnom parku znala da je trudna, na odmoru bila sa novim dečkom

Obrt: Djevojka koja se porodila u nacionalnom parku znala da je trudna, na odmoru bila sa novim dečkom

"Zovem ministarstvo, kuc,kuc, zvon zvon, dobar dan, ko je, mnistarstvo, kaže ovdje Papak, čovjek se preziva Papak, reko izvolite Papak, reko, aj papak ti meni reci, kad će biti pečat , kaže Papak, pečat će biti, ne znamo, e reko stvarno si Papak“, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. 

U svom novom performansu, Stanivuković je danas najavio i potpisivanje peticije za smjenu Ninkovića. I tu je potpuno izgubio kompas. 

"Znate, kako ćemo, ko knjiga žalosti, stoji njegova slika za stolom, peticija, sjednete za sto“, rekao je Stanivuković.

Valjalo bi da mu neko od njegovih savjetnika skrene pažnju na ono što izgovara ako to uopšte smiju da mu kažu. Izgleda da mu služe za neke druge stvari. 

300 migranata, automatske puške, karabin, pištolji i municija: Epilog velike akcije policije

300 migranata, automatske puške, karabin, pištolji i municija: Epilog velike akcije policije

"To je čovjek koji je pokušao da zaduži dvoje-troje ljudi ovdje u Gradskoj upravi kako bi upravljali gradski procesima, a on sve svoje vrijeme provodio na jahti, na zimovanju, na svim drugim lokacijama koje nisu u Gradskoj upravi jer je počeo toliko da mrzi svoj posao“, poručuje predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković.

I današnju koferenciju za novinare na kojoj je svašta izgovorio sazvao je čim se vratio sa odmora. I tako odmoran sazvao i kolegijum u četvrtak. Pozvao je šefove klubova da dogovore datum sjednice. Avgustovske pauze neće biti. Nisu je, kaže, zaslužili. Najmanje su ovakvo njegovo ponašanje zaslužili Banjalučani. 

Пратите нас и путем Вибера