Поводом Васкрса

ГрО СНСД донирао јаја, храну и колаче "Мозаику пријатељства“

  • 04.05.2024. 12:01

Представници Градског одбора СНСД-а Бањалука данас су Удружењу "Мозаик пријатељства" донирали 10.000 јаја за кориснике, питу и колаче како би им обогатили васкршњи ручак.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је новинарима да су данас омогућили да се радује око 500 људи и да је то истинска срећа за чланове бањалучког СНСД-а, те подсјетио на изреку да је срећнији онај који даје него онај који прима.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке на предстојећим локалним изборима Никола Шобот рекао је да је и ушао у трку за градоначелника јер жели да на све начине помаже људима.

"Ово је начин да се измаме осмјеси и помогне људима којима је то потребно, посебно када је ријеч о празницима", нагласио је он.

Шобот је оцијенио да ова помоћ сигурно није довољна и да треба дјеловати и кроз институције, те да "Мозаик пријатељства" заслужује подршку јер пружа помоћ онима којима је она најпотребнија.

Предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић рекао је да корисници услуга "Мозаика пријатељства" немају само проблем прехрањивања, већ и немогућности плаћања рачуна, те стамбеним и многим другим питањима.

"Нажалост, у Градској управи ни у овој години није било разумијевања када је ријеч о обезбјеђивању средстава за рјешавање ових проблема и трудићу се да у овогодишњем ребалансу буџета буде више новца и за `Мозаик пријатељства`", рекао је Нинковић.

Мирослав Субашић из "Мозаика пријатељства" захвалио је за донацију и истакао да није једина када је ријеч о Градском одбору СНСД-а.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.