Одборник ПДП-а

Грмуша о оптужбама на рачун Станивуковића: Неко мора да одговара

  • Извор: АТВ
  • 29.09.2024. 20:55

Милко Грмуша, одборник ПДП-а у Скупштини Града Бањалука и правник, поручио је да неко мора да одговара због тешких оптужби које су на рачун Драшка Станивуковића и Небојше Дринића изнијели кандидати са листе ове странке Наташа Мирошљевић Шестић и Љубиша Анчић.

Подсјећамо, Анчић и Шестићева су у суботу саопштили да се повлаче са листе ПДП-а и оптужили Станивуковића да припрема хаос и нереде у изборној ноћи. На рачун Дринића су изнијели оптужбе да уништава доказе о наводним сумњивим пословима њега и Станивуковића.

Како је Грмуша објаснио, или Шестићева и Анчић треба да одговарају за лажне оптужбе, или Станивуковић и Дринић треба да одговарају уколико се утврди да је све изречено истина.

Нико у ПДП-у не демантује да Станивуковић спрема нереде и хаос

Нико у ПДП-у не демантује да Станивуковић спрема нереде и хаос

"Шта нас брига као грађане шта се у некој партији дешава. Овдје је мени нешто друго важно. Ако сам добро схватио, један од тих људи је директор бањалучке Топлане, не Еко Топлане, него оне старе бањалучке Топлане, која још увијек егзистира у правном и привредном промету. Тог човјека је именовала ова градска власт. Тај човјек је, ако сам добро упратио, изнио читав низ врло озбиљних оптужби везаних за неки наводни криминал од стране врха градске администрације. Као правнику, мени је сасвим јасно да овдје имамо чисту ситуацију. Врло је важно да то не остане само на вербалним оптужбама. Или тај човјек говори озбиљне неистине па је кривично одговоран. Или, ако говори истине, одговоран је врх градске администрације, кривично", рекао је Грмуша гостујући у Недјељним АТВ вијестима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм