Предсједник ГрО СДС Бањалука

Грбић: Станивуковић је преварант

  • Извор: АТВ
  • 03.10.2024. 19:06

Неискрен, преварант... тако актуелног градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића описује замјеник предсједника Градског одбора СДС у Бањалуци, Славко Грбић.

И не без разлога. Станивуковић је, каже Грбић, слагао бањалучки СДС који га је подржао на изборима прије четири године. Ништа од онога што су договорили, градоначелник није испоштовао када је сјео у фотељу, иако се СДС у Бањалуци чак одрекао кандидатуре у корист Станивуковића.  Све је  почело још у изборној ноћи прије 4 године.

 - Драшко позива своје посматраче да дођу у што већем броју, да напусте бирачка мјеста и да дођу на прославу на Тргу Крајине. У том моменту дешавају се необичне ствари да на многим бирачким мјестима СДС рапидно губи гласове и у будућем прегледу видимо да смо на неким мјестима јако необично изгубили гласове - каже Славко Грбић, замјеник предсједник ГрО СДС Бањалука.

А договор је прије тадашњих избора озваничен и споразумом који су потписале обе стране. Нити једно слово из тог документа Станивуковић, кажу у СДС, није испоштовао. Градоначелникову самовољу и љубав само према себи су, каже Грбић, препознали и његови најближи сарадници.

- Први су га напуштали његови најближи - Тривићева, Вукановић, Медо, а на концу и СДС. Ми смо јако огорчени на његово понашање гдје није испоштовао ниједно слово потписаног споразума - додао је Грбић.

Бањалучки СДС спао је након избора прије четири године, на само једног одборника у скупштини града. А онда је Александар Петковић напустио редове странке.

У СДС-у кажу да су, зарад подршке Станивуковићу, свјесно жртвовали одборничка мјеста. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    'Страначка хроника

  • 21:40 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)