Pредсједник Градског одбора Социјалистичке партије Српске

Глигорић: Код Станивуковића је све вјештачко, осим жеље да влада и буде обожаван

  • 26.07.2024. 14:51

Бањалучка приградска насеља недјељама без воде, град раскопан, зелене површине неуређене и зарасле, смеће на сваком ћошку, а Станивуковић након улоге забринутог градоначелника, глуми планинара по црногорским брдима, рекао је Саша Глигорић, предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Српске Бања Лука.

“Све је код Станивуковића вјештачки, и осмјех и загрљај и забринутост.

Само је искрена жеља да влада, да буде обожаван и да има моћ у својим рукама. Сликање по црногорским брдима и планинарење, док се наши суграђани на Мањачи и у многим насељима купају у свом зноју, а не чистом водом, је крајње лицемјеран чин која га дисквалификује из сваке озбиљне приче и политичке будућности”, истиче Глигорић.

Из Социјалистичке партије Српске су више пута до сада апеловали да се проблем водоснабдијевања мора под хитно ријешити, као и низ других горућих питања. Међутим, из Градске управе нема слуха за проблеме грађана. 

“На врх, који данас сања попео се силним обећањима, која су остала само обећања и мртво слово на папиру. Брже него што се надао, кренуо је силазити са тог врха. За свега два мјесеца биће у подножју. И тада ће без обавеза моћи да глуми све улоге, осим улоге градоначелника Бањалуке”, закључио је Саша Глигорић.

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић објавио је на свом ФБ профилу фотографију са одмора и планинарења у Црној Гори.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.