АТВ Јутро

Гдје летјети током зимских дана?

  • Извор: АТВ
  • 26.10.2023. 09:57

Гост АТВ Јутра била је директор Аеродрома Бањалука Наталија Тривић, која је говорила о надолазећем програму летења и дестинацијама које се могу посјетити са бањалучког аеродрома.

"Као што и само вријеме налаже, захтјева се нова организација летења коју Аеордрому Бањалука достављају компаније са којима сарађујемо", каже Тривић.

Она поручује да је завршетком љета завршено и путовање у егзотичне дестинације, а да јесен и зима отварају врата новим мјестима.

"Ништа мање значајно неће бити наше дестинације у Аустрији, Њемачкој, Шведској. Зима и зимски период, празници, то су мјеста гдје су наши путници научили да лете. Исто тако имаће прилику да у појачаном броју летова за Меминген, Беч и још неке европске дестинације. Морам да напоменем да се повећава и број линија за Београд. Сада смо добили још једну линију која иде сриједом поред понедјељка и петка", каже директор Аеродрома Бањалука Наталија Тривић.

Она поручује да Аеродром Бањалука остварује зацртани број путника на мјесечном, а и на годишњем нивоу. Закључно са септембром остварно је путовање 375.000 путника, а а очекује се још 100.000 до краја године.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм