Park Mladen Stojanović

Family&Fitness day by Vivia - zabavni događaj namijenjen cijeloj porodici

  • Извор: АТВ
  • 15.06.2022. 16:19

Priliku da provjerite kako su zabava i zdrav način života sjajan spoj imaćete u subotu 18.06. u banjalučkom parku Mladen Stojanović i to na prvom cijelodnevnom Family&Fintess day by Vivia događaju.

Na dobro poznatoj lokociji sa početkom u 09.00 časova, sve građane očekuje zabavni program prepun zanimljivih aktivnosti za cijelu porodicu i sve njene uzraste. Želja organizatora kao i sam cilj događaja je promocija zdravog načina življenja na zanimljiv i svima pristupačan način i naravno dobra zabava koju obećaju.

Naši najmlađi će imati priliku da se oprobaju u raznosvrsnim radionicama i sportovima kroz koje će ih voditi Ogi Sveznalica. Između ostalih to su: facepainting radionica, kulinarska radionica ali i zabavni trenuci sa animatorom iznenađenja. Ovaj dio organizatori su opisali kao: "Kad se male ruke slože, sve se može". 

U ostatku dana ni roditelji ali i deke i bake neće biti zanemareni. Rasplesana zumba, yoga čas, nutritivni savjeti od strane profesionalaca i šah, momenti su gdje je jedina posljednica pozitivna enegrija. 

Volonteri/ke i promoteri/ke će biti zaduženi da u svakom momentu možete znati kako da izaberete najzanimljivije aktivnosti za sebe i svoju porodicu.

Nikako ne propustite da slobodno vrijeme iskoristite u prirodi našeg parka u terminu Vivia piknika i uživate u bogatom asortimanu hrane i Vivia Vitamin Plus vitaminskoj vodi.

Zadovoljstvo je zagarantovano!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)