"Најлуђа ноћ"

Ево ко ће наступати за Нову годину у Бањалуци

  • Извор: АТВ
  • 13.11.2023. 07:47

Бањалучане и туристе који новогодишње празнике планирају провести у највећем граду Српске 31. децембра и првог јануара забављаће регионалне звијезде Жељко Самарџић и Лепа Брена.

“У новогодишњој ноћи 31. децембра наступиће Жељко Самарџић, док нас првог дана нове 2024. године, за популарну репризу, очекује велики концерт Лепе Брене. Сасвим сигурно, ове двије концертне вечери у Бањалуку привући ће велики број туриста из земаља окружења, као што је то и био случај у претходним годинама”, навели су из Градске управе.

Бањалука - једна од најтраженијих регионалних туристичких дестинација

Бањалука је једна од најтраженијих регионалних туристичких дестинација. Скоро сви хотели, мотели и апартмани одавно су букирани за новогодишње празнике. Иако је до Нове године остало и више од мјесец дана.

Погледајте које бањалучке улице ће данас остати без струје

Погледајте које бањалучке улице ће данас остати без струје

"Цијели регион препознао је да је Бањалука дестинација за прославу најлуђе ноћи. Тако да ми већ сад, средином новембра, имамо још врло мало слободних капацитеа за Нову годину и што је врло важно из угла хотелијерства да то нису само једна ноћ, него се то настави на три до четири ноћи", каже Ђорђе Ђурђевић, директор хотела "Видовић". 

Ова година обара рекорде у броју туриста. Забиљежено је више од милион ноћења широм Српске. По статистикама, Словенци, Хрвати али и гости из Србије највише воле прославити празнике у Бањалуци. 

"Отприлике ће таква структура да буде и за Нову годину, Словенци, Хрвати, туристи из Србије, домаћи туристи ће ићи на друге локације, да кажем ван свог мјеста пребивалишта. Што се тиче осталих туриста ту су туристи из Турске, из Италије, Њемачке, Аустрије и Швајцарске", истиче Марко Радић, руководилац сектора за промоцију у ТО Републике Српске. 

Многи угоститељи већ задовољно трљају руке. За своје госте припремили су разне понуде.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм