Начелник Клинике за кардиохирургију

Др Никола Шобот говорио о могућој кандидатури за градоначелника Бањалуке

  • Извор: Бањалука.нет
  • 24.02.2024. 16:11

Никола Шобот, начелник Клинике за кардиохирургију УКЦ-а Републике Српске гостовао је у емисији Ново јутро са Јованом Јеремић гд‌је је одговорио на питање о могућој кандидатури за градоначелника Бањалуке.

"Ја сам чуо одређене спекулације, гласине и сигурно је то да сам присутан у медијима те да се може извући такав закључак. Ја сам превасходно љекар који је посљедњих 20 година свог живота управо потрошио на струку, на медицину прво на Клиници за кардиоваскуларне болести, а затим и на Клиници за кардиохирургију гд‌је смо у задње четири године коначно успјели да покренемо клинику након 20 година у којој је успјешно оперисано 450 пацијената. Тако, моја даља каријера и будућност ће бити везана за струку, а сигурно је част и да ми импонује да будем препознат од озбиљних политичких субјеката као неко ко има референце и способности да помогне својим суграђанима. Тако да, за сада струка па ћемо вид‌јети“, рекао је Шобот.

На тврдње водитељице како ће многи коментарисати да ће недавну посјету генералу Ратку Младићу притворској јединици у Хагу Шобот можда искористити као вид личне кампање за градоначелника, Шобот одговара:

“Наше је да радимо најбоље што можемо, да дамо резултате и да станемо иза тих резултата, а и ти резултати стоје иза нас. Свако ће то интерпретирати на начин на који жели, нама и мени лично је била част да одемо код генерала, као што ми је част што смо успјели да одрадимо 450 операција и иза нас стоје резултати и референце, а како ће их неко тумачити то је ствар њиховог личног става. Сигурно да увијек има простора за промјене сигурно да увијек може боље тако да као грађани Бањалуке сигурно да неке ствари требамо вратити у легалне токове те вратити сврсисходност неким пројектима и на неком дневном нивоу бавити се свакодневним животом грађана како кроз инфраструктурне пројекте тако и кроз социоекономске”, јасан је Шобот.

О чему је све говорио начелник Клинике за кардиохирургију, погледајте у наставку:


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм