Mjesec ženskog zdravlja

Dođi na humanitarni „Ultra bazar“ u subotu 22. oktobra u Delta Planet Banjaluka

  • Извор: АТВ
  • 18.10.2022. 11:59

Delta Planet Banja Luka će u subotu 22. oktobra biti domaćin humanitarnog „Ultra bazara“, a sva prikupljena sredstva na humanitarnom bazaru će i ovaj put biti donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“. Na bazaru, koji organizuju kreativna agencija Play Team i Ultra magazin, posjetioci će moći u periodu od 12 do 17 sati kupiti po simboličnim cijenama odjevne predmete, kozmetiku, umjetničke slike, nakit, knjige, predmete za kuću, ručne radove članica Saveza „Iskra“ i mnoge druge proizvode, kao i poklon bonove, koje su donirali brendovi, kompanije, umjetnici i influenseri, koji će prisustvovati događaju.

Oktobar je mjesec ženskog zdravlja, kada se širom svijeta podiže svijest o prevenciji i borbi protiv raka dojke i naglašava važnost njegovog ranog otkrivanja i pregleda. Zbog toga se „Ultra bazar“ već tradicionalno održava u oktobru, mjesecu borbe protiv karcinoma dojke, a ovo će biti četvrti put da poznate influenserke, blogerke, glumice, umjetnice, ali i domaći i strani brendovi, doniraju proizvode sa istim ciljem.

Pored kupovine na humanitarnom bazaru, „Ultra DJ“ Oridžidži, koja će se pobrinuti za vrhunsku atmosferu na događaju, a mnogobrojni partneri događaja će na bazaru izložiti svoje proizvode.

U subotu 22. oktobra povedi prijatelje ili porodicu i učestvujte u humanitarnoj akciji, tako što ćete kupiti neki od proizvoda po simboličnim cijenama na bazaru. Pored raznovrsne ponude proizvoda, „Ultra bazar“ je i mjesto za druženje, zabavu, razgovor, ali i sklapanje novih prijateljstava i širenje pozitivne energije.

Glavni cilj ove i sličnih događaja je povećati žensku svijest i podstaći žene na redovne (samo)preglede i važnost ranog otkrivanja najčešće maligne bolesti, koja pogađa žene. Zbog toga, osim na humanitarni bazar, sa mamom, sestrom ili prijateljicom jednom godišnje otiđi i na preventivni pregled.

Humanitarni „Ultra bazar“ podržali su: Delta Planet Banja Luka, Avon, JYSK Bosna i Hercegovina, Sana Linea, Lollita Fashion House, Tropic & moj Market, Afrodita Cosmetics, Cacao Beauty Center, Knjižara Kultura, Srećna Šapa, Imprimatur izdavaštvo, Elan ulja, Plesni Studio “Blok”, modni dizajner Marko Feher, slikarka Dragana Jelača, te mnogobrojne javne ličnosti i brendovi.

Vidimo se na Ultra bazaru u Delta Planet Banja Luka u subotu 22. oktobra od 12-17:00 sati.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм