Обмануо јавност

Доброчинство Станивуковићеве породице о градском трошку

 • Извор: БањалучкеПриче.нет
 • 18.09.2023. 12:00

Градоначелник Станивуковић обмануо је јавност и преварио угоститеља из Бронзаног Мајдана приликом освештања воденице у манастиру Гомионица.

Ручак, који је наводно платила његова породица показао се као још једна у низу превара градоначелника и начина крчмења пара из градске касе, а о чему говори и извод с рачуна Града.

Наиме, угоситељском објекту "Точак" из Бронзаног Мајдана је речено да ће из градске касе након освештања за ручак, односно за конзумацију пића добити, 5.000 КМ колико су износили трошкови, да би након што је освештање завршено од угоститеља затражен тај исти новац, који је угоститељ морао вратити и то не на рачун Града. На тај начин, на потпуно "легалан" начин скинут је новац с рачуна града, а угоститељ закинут за 5.000 КМ.

Како сазнаје портал Бањалучке приче, приликом изградње  воденице, од стране градоначелника уцијењивани су и градски инвеститори, који су сносили трошкове изградње, а за јавност воденица је била поклон породице Станивуковић.

Тако је градоначелник Станивуковић на друштвеним мрежама написао да "задужбинарство значи остављати трагове и дјела у времену", заборављајући напоменути да је на тај начин појединим људима оставио и дугове, те се окитио дјелима која је уствари на туђи рачун направио.


Пратите нас и путем Вибера

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

  ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.