Drama ispod mosta u Trapistima

Dani heroja u Banjaluci: Obrenko u posljednji tren spasio djevojku iz Vrbasa

  • Извор: АТВ
  • 18.05.2022. 20:20

Prava drama odigravala se sinoć ispod mosta u Trapsitima. Obična večernja šetnja sa drugom, priča Obrenko Slavnić pretvorila se u borbu za tuđi život. Da voda nekog nosi, vikali su im i signalizirali putnici i vozač iza autobusa na liniji koja saobraća preko mosta.

"Tad nismo vidjeli ko je i šta je u vodi, mi smo dotrčali do mjesta nesreće. Prvi je stigao moj prijatlj Saša, netom po tom dolazim ja. Tu je bio jedna čovjek sa tom djevojikom on je pokušavao da joj pomogne. bio je popričino star i nije mogao nikakvu pomoć da joj pruži. mogu reći da smo u zadnji čas, djevojka se već bila opustila, predala vodenoj stihiji, Vrbas je u ovo vrijeme poprilično visok. Saša i ja smo zajedničkim naprom uspjeli da je izvučemo", kaže Obrenko Slavnić. 

Dezorijentisanoj, uplašenoj, 28-godišnjoj djevojci pružili su prvu pomoć, pozvali Hitnu i policiju. Drama je, priča Obrenko nastavljena jer je djevojci pozlilo i na obali je pala u nesvjest. Ubrzo je stigla i hitna. Obrenko se raspitao, kaže djevojka je u bolnici na liječenju. Dan poslije - kaže drug i on, reagovali su instiktivno.

"Prva reakcija je bila da vidimo šta treba i da reagujemo u tom momentu, najbolje šta možemo, bez ikakvog razmišljanja da li treba ili ne treba. Jednostavno smo samo dotrčali i spasili smo je na svu sreću. Kakvi ste plivači vas dvojica, kako se inače snalazite u Vrbasu? Poprilično dobri, poprilično dobri", kaže Obrenko Slavnić.

Sreća, pa se sve dobro i završilo, kaže Obrenko. Magistar ekologije, koji druguje sa Vrbasom, kaže -  s njim treba oprezno.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.